Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]В социалната мрежа Иван Бакалов направи интересен коментар за

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgВ социалната мрежа Иван Бакалов направи интересен коментар за
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Пускането на СРС до медиите е престъпление от НК и предвижда 5 години затвор

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

В обществената мрежа Иван Бакалов направи забавен коментар за най-наболялата тематика в страната – пуснатите от прокуратурата записи от СРС на диалог сред Румен Радев и шефа на Военновъздушни сили ген. майор Цанко Стойков.

Ето какво написа журналистът в персоналния си профил във фейсбук:

„ След случая с президента ставя ясно, че живеем в режим, който протяга ръка на всеки, с демонстративно тъпчене на законите.
Подслушват президент - кой арбитър подписа това позволение? Ама подслушвали били военачалник, пък той приказвал с президента?... А за какво сте подслушвали военачалник? Да не би да е поради назначението на Десислава Радева? Кой арбитър реши да се подслушва за това?
За това, че й упълномощили с в допълнение съглашение към трудов контракт да извършва още една служба във Военновъздушни сили -връзки с обществеността? За 400 лв.... Че това закононарушение ли е? Облага ли е да вършиш още една работа за 400 лв., че да търсиш спор на ползи? По време, когато Радеви още не са били женени?

Най-страшното е, че пускат на медиите СРС, а това по Наказателен кодекс е закононарушение (чл. 145), за длъжностно лице затвор до 5 години. И дори няма някакво опрощение. Когато Цветанов чете СРС в Народното събрание, даваха пояснения, че били разкрити. Макар че в Наказателен кодекс не се прави разлика сред разкрити или не. Там написа - който " употребява СРС отвън задачите на наказателното произвеждане... "
Тук демонстративно употребяват СРС за задачите на " пропагандното произвеждане "...
И на това безсрамие и скандал огромните медии реагират като на откриване на огромна спекулация. Никой не се възмути. Пускат глашатаи на Борисов да желаят оставката на президента.
Това всичко е незаконен сговор, в който вземат участие и медии. Няма да се спасят по отминалост. ”

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР